Amazon Quiz Answers Today January 04 2021: Amazon Rs.10,000 Amazon Pay Quiz Answers

Amazon back with Rs. 10K Pay Balance Quiz  where users can answer some simple questions for a chance to win Rs. 10K Amazon Pay Balance. This quiz live 8.00 AM  and requires you to answer five easy questions based on General Knowledge.

If you get all the answers right, you can win the Rs. 10,000 Pay Balance. This Quiz began on 04 January 2021 and will run 04 January 2021 at 11:59:00 AM. You have enough time to participate in the Amazon Pay Balance Quiz. The 3 lucky winners will be finally announced on 04 January 2021.

  • Amazon Quiz Today Prize – Rs.10000 Pay balance
  • Quiz Date – 04 January 2021
  • Daily Timing – Morning 8 to 12
  • Winner Announcement – 04 January 2021

[Don’t forget to Search: Amazon Quiz Answers Mewnify or Amazon Quiz Mewnify]

  • Question No. 1 Right answer is: Bharat Biotech
  • Question No. 2 Right answer is: South Africa
  • Question No. 3 Right answer is: Lucknow University
  • Question No. 4 Right answer is: The Portuguese
  • Question No. 5 Right answer is: Tour de France

Amazon quiz answers today 04 January 2021 – Prizes and odds of winning

Question 1. Which pharmaceutical company, in the news right now, was founded in 1996 by Dr. Krishna Ella in Hyderabad?

Answer 1: Bharat Biotech

Question 2. Which country is going to be the host of the next edition of the Women’s T20 World Cup that was postponed till February 2023?

Answer 2: South Africa

Question 3. In November 2020 Prime Minister Narendra Modi addressed which of these universities on its centennial celebrations?

Answer 3: Lucknow University

Question 4. This vegetable was introduced to India by whom? 

Answer 4: The Portuguese

Question 5. Identify the event

Answer 5: Tour de France

Q1: Which pharmaceutical company, in the news right now, was founded in 1996 by Dr. Krishna Ella in Hyderabad?

Answer 6: Bharat Biotech

Q2: Which country is going to be the host of the next edition of the Women’s T20 World Cup that was postponed till February 2023?

Answer 7: South Africa

Q3: In November 2020 Prime Minister Narendra Modi addressed which of these universities on its centennial celebrations?

Answer 8: Lucknow University

Q4: This vegetable was introduced to India by whom?

Answer 9: The Portuguese

Q5: Identify the event.

Answer 10: Tour de France

How to Play Amazon Quiz – 04th January 2021

1. Download Amazon app from Google Play store & Apple app store.

2. Open & sign-in to Amazon app ( if you use first time Amazon app, then create a new Amazon account).

3. Go to amazon Home Page & Click on Search Box>>Type “FunZone” >> Enter Search Button>> then you will see “FunZone” banner tap on it.

4. Now just tap on Start Button to play quiz.

Leave a Comment